18.8
17:45

Τουρνουά Ακρόπολις: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Γεωργία

AEK1924.gr team
Τουρνουά Ακρόπολις: Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στην Γεωργία
Advertisement

Ημέρα ξεκούρασης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο η Πέμπτη (18/8), καθώς δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Γεωργία (21:00) για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά Ακρόπολις.

Η διαχείριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον δρόμο προς τα επίσημα παιχνίδια με Σερβία (25/8), Βέλγιο (28/8) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ιδιαίτερη.

Οι άνθρωποι της Εθνικής προσπαθούν να κρατήσουν τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας και του παγκόσμιου μπάσκετ όσο το δυνατόν πιο φρέσκο, γι’ αυτό και δεν θα τον χρησιμοποιήσουν στο σημερινό ματς με την Γεωργία (21:00, ΕΡΤ1, LIVE SPORT24) για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά Ακρόπολις που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ.

Ο Greek Freak θα πάρει ανάσες και θα είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση της Παρασκευής (19/8 στις 21:00) με την Τουρκία του Σέιν Λάρκιν, του Φουρκάν Κορκμάζ, του Τσεντί Οσμάν και του Άλπερεν Σενγκούν, μια αναμέτρηση που θα είναι το σημαντικότερο τεστ πριν από το ταξίδι στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με την Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->