
Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Κροάτη στόπερ της Ένωσης, καθώς βρίσκεται στις βασικές επιλογές κόντρα στην Προοδευτική.
Με τριάδα στην άμυνα η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα για την έναρξη του φιλικού αγώνα, προπονητικού χαρακτήρα, απέναντι στην Προοδευτική.
Ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε στους βασικούς τον Ντομαγκόι Βίντα, με τον 33χρονο να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα.
Κάτω από τα δοκάρια ο Στάνκοβιτς, στο κέντρο της άμυνας ο Βίντα κάνει το ντεμπούτο του, μαζί με τους Τζαβέλλα και Χατζισαφί ενώ στις δυο πλευρές αγωνίζονται οι Άμραμπατ και Τσούμπερ.
Στον άξονα ξεκινούν οι Γιόνσον, Σιμάνσκι και Πινέδα ενώ ο Μάνταλος είναι κοντά στον Αραούχο ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ δεν υπάρχει κάποια κάλυψη του αγώνα.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:
Η σημερινή (13/08) ημέρα ανέβασε τις ταχύτητες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, προμηνύοντας εξελίξεις για την μεταγραφή του στόπερ. Διαβάστε την συνέχεια, ΕΔΩ!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement