11.8
17:40

Συζητήσεις ΑΕΚ – Μπορντό για Μισελέν

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Το ενδιαφέρον του γαλλικού συλλόγου δεν έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο και η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Μισελέν.

Δεν είναι σπάνια τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Κλεμάν Μισελέν στο στόχαστρο ομάδων από την πατρίδα του.

Τελευταίο αυτό σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπορντό, η οποία αγωνίζεται στην Ligue 2 και έχει ξεκινήσει θετικά την προσπάθεια επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 25χρονος Γάλλος όχι μόνο απασχολεί τον σύλλογο, αλλά – σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924 – έχει γίνει η κρούση στην πλευρά της Ένωσης, για την απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Πρόκειται για συζητήσεις που γίνονται πάνω στην βάση του δανεισμού του Μισελέν στον Γαλλικό σύλλογο και το ερώτημα είναι η οψιόν αγοράς που θα τοποθετηθεί και η μορφή που θα έχει.

Δεν αποκλείεται – άσχετα με το ύψος της – να περιλαμβάνει ως προϋπόθεση ενεργοποίησης, την άνοδο της Μπορντό στην Ligue 1, κάτι που θυμίζει το deal με την Σπέτσια για τον Βέρντε.

Πάντως πρόκειται για έναν παίκτη που ο Ματίας Αλμέιδα είχε στο Άλκμααρ, τον δοκίμασε σε όλα τα φιλικά αλλά δεν έπιασε την απόδοση που περίμενε ο Αργεντινός να έχει.

Η ρήτρα αγοράς του επομένως θα φανερώσει και τις προθέσεις της ΑΕΚ σχετικά με το (μετέπειτα) μέλλον του Μισελέν, κατά πόσο θέλει κρατήσει δικαιώματα πάνω του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement