Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα της Ένωσης που θα ξεκινήσει τον φιλικό αγώνα (05/08, 20:00, ΑΕΚ1924, COSMOTE TV1) απέναντι στην Ομόνοια σε λίγη ώρα.
Διατηρεί το 3-5-2 ο Ματίας Αλμέιδα ως επιλογή και θέτει στην άμυνα τους Μήτογλου (δεξιά), Τζαβέλλα (κέντρο) και Χατζισαφί (αριστερά).
Στον άξονα βρίσκεται ο Γιόνσον ως κεντρικός κόφτης, ο Πινέδα με τον Σιμάνσκι ως εσωτερικοί, ενώ ο Γκατσίνοβιτς αναλαμβάνει όλη την δεξιά πλευρά.
Ο Στίβεν Τσούμπερ αμετακίνητος από τα αριστερά, ενώ ο Μάνταλος θα παίξει πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο. Φυσικά κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολποστ τοποθετήθηκε ο Στάνκοβιτς.
Αναλυτικά οι 11 της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Τζαβέλλα, Χατζισαφί, Σιμάνκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλο, Τσούμπερ, Αραούχο.
Δείτε το γράφημα της ενδεκάδας:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement