Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την τρίτη τους μεταγραφή. Πήραν τον 24χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ρεγκίς που έπαιζε μέχρι πρότινος στην Χάτα των ΗΑΕ, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Σαποκοένσε και Μπαχία.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Régis.
Ο Régis Tosatti Giacomin όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στη Βραζιλία στις 16 Ιανουαρίου 1998 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα νέων της Chapecoense, ομάδα στην οποία πρωτοαγωνίστηκε και επαγγελματικά από το 2019 έως το 2021. Ενδιάμεσα έπαιξε στις Bahia και CRB στη Βραζιλία, ενώ η τελευταία ομάδα του ήταν η Hatta, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 7, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Super League.
Πηγή: SDNA
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement