20.7
19:25

Με Κάρλος Ρόα πρωταγωνιστή η σημερινή προπόνηση (VIDEO)

AEK1924.gr team
Με Κάρλος Ρόα πρωταγωνιστή η σημερινή προπόνηση (VIDEO)
Advertisement

Πολύ φυσική κατάσταση είχε το πρόγραμμα σήμερα για τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ οι τερματοφύλακες… αφέθηκαν στο έλεος του απαιτητικού προγράμματος του Κάρλος Ρόα.

Οι γκολκίπερς της ΑΕΚ, ήταν οι πρωταγωνιστές στη σημερινή (20/7) πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Alkmaarsche Boys.

Ενώ οι υπόλοιποι αναλώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με πολύ τρέξιμο, οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης, έκαναν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Κάρλος Ρόα.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του AEK TV με τον Πάρη Βαβουρανάκη, τα λένε όλα για το… τι πέρασαν οι Κιτρινόμαυροι «keepers» και σήμερα.

Τουλάχιστον, μετά από τον καύσωνα της Τρίτης, σήμερα η θερμοκρασία είχε πέσει αισθητά και ήταν στα επίπεδα που κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά όλων.

Δείτε το βίντεο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->