Η Ένωση φαίνεται πως συνεχίζει να διαπραγματεύεται με την Θέλτα για τον Πινέδα, παρά τα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τον παίκτη σχεδόν κλεισμένο απ’ την Σταντάρ.
Ο Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες, μια ανάσα απ’ την Σταντάρ Λιέγης, αλλά κάτι επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί και απ’ την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, τότε υπάρχουν ακόμα ανοιχτές πιθανότητες για την ΑΕΚ.
Μάλιστα, ένα tweet του MA Pro League, αναφέρει ότι η Σταντάρ φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Μεξικανό χαφ, αλλά αναφέρει ότι η Θέλτα έχει κάνει πίσω, τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Ένωση έχει επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για να καλύψει όλο το συμβόλαιο του.
Κάτι τέτοιο, αναφέρει ότι άνοιξαν νέοι κύκλοι διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Σταντάρ και τη Θέλτα, αλλά η ΑΕΚ είναι στην… γωνία και θα συνεχίσει την προσπάθεια απόκτησης του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement