10.7
23:35

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Επανεκλογή Αλεξίου – Δικαίωση προσφοράς για Παπασταμάτη

AEK1924.gr team
Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Επανεκλογή Αλεξίου – Δικαίωση προσφοράς για Παπασταμάτη
Advertisement

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις αρχαιρεσίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τον Αλέξη Αλεξίου να επανεκλέγεται Πρόεδρος. Πρώτος σε ψήφους ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Με κάθε επισημότητα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης νέας διοίκηση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Πρόεδρος παραμένει – μετά την επανεκλογή του – ο Αλέξης Αλεξίου, ενώ πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Σταμάτης Παπασταμάτης (293).

Οι υπόλοιποι εκλεγέντες του Δ.Σ της Μάνας ΑΕΚ: Λεμονιά, Α.Παπασταμάτης, Ε. Αρχοντής, Ν.Παπασταμάτης,  Πολίτη, Παπαχαρτοφύλης, Σουλτανάκης, Παναγιωτόπουλος, Σαμαρτζή, Κώνστα, Λ.Αρχοντής και Μπόμπο.

Η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

Μέσα σε ένα ενωσίτικο κλίμα διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με βασικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του σωματείου.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 19:00 με απόλυτη επιτυχία και ακολούθησε η καταμέτρηση των ψήφων.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέξης Αλεξίου, αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε η ΑΕΚ την τελευταία τριετία, στα τρέχοντα ζητήματα, αλλά και στους στόχους της νέας τριετίας. Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, που εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στο Σύλλογο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενότητας για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων, αλλά και το μεγάλο όνειρο όλων στην ΑΕΚ, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία κλειστού γηπέδου για τις ανάγκες των τμημάτων χάντμπολ και βόλεϊ.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, έκανε εκτενή αναφορά στους χώρους που θα δημιουργηθούν για την ΑΕΚ στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει ο ίδιος για το Σύλλογο και τα τμήματά του και το γεγονός ότι όλοι οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να συσπειρωθούν και να στηρίξουν όλα τα τμήματα.

Παράλληλα, τιμήθηκαν ο Team Manager του τμήματος Ξιφασκίας, Κωνσταντίνος Ποτού, και ο παράγοντας Κωνσταντίνος Μάρκου, για την πολυετή τους προσφορά στην ΑΕΚ, ως επίτιμα μέλη του Συλλόγου, που αποτελεί και την ύψιστη τιμή για την οικογένεια της «Ένωσης».

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας είναι τα εξής:

Πρόεδρος

Αλέξανδρος Αλεξίου 283

Μέλη ΔΣ

Σταμάτης Παπασταμάτης 293

Γεωργία Λεμονιά 244

Ανδρέας Παπασταμάτης 225

Λευτέρης Αρχόντης 211

Νίκος Παπασταμάτης 183

Βασιλική Πολίτη 167

Δημήτριος Δεληγιάννης 148

Στάθης Παπαχαρτοφύλης 140

Γεώργιος Σουλτανάκης 138

Βασίλειος Παναγιωτόπουλος 134

Δήμητρα Σαμαρτζή 117

Ελένη Κώνστα 115

Λεωνίδας Αρχόντης 109

Πάολα Μπόμπο 104

—————————————–

Σταύρος Ξενοφωντίδης 90

Σταματίνα Μουταφίδου 63

Δημήτριος Σουλτανάκης 41

Νίκος Γεωργαντζόγλου 24

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->