Είναι αλήθεια πως η Ουτρέχτη θέλει τον παίκτη. Εξέδωσε ενδιαφέρον για να τον πάρει, ωστόσο η πρόταση που έκανε στην ΑΕΚ ήταν ανεπαρκής, σχεδόν… χιουμοριστική θα έλεγε κανείς. Και αυτό γιατί πρότεινε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει πατήσει σχεδόν τα 37 καθεστώς συνιδιοκτησίας με έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Επί της ουσίας δηλαδή ζήτησε να τον πάρει ελεύθερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει διάθεση από την ΑΕΚ να βρει την φόρμουλα ώστε η οικογένεια του Μαροκινού να έρθει στην Ελλάδα και ο παίκτης να παραμείνει… κιτρινόμαυρος και για την επόμενη σεζόν. Βλέποντας πως η Ουτρέχτη δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει τα οικονομικά «θέλω» της Ένωσης, οι άνθρωποι του συλλόγου θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα παραμονής του Άμραμπατ.
Ωστόσο στα σημερινά δημοσιεύματα στην Ολλανδία, γίνεται λόγος για όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες. Στο ρεπορτάζ της Algemeen Dagblad αναφερόταν πως «ο Νορντίν Άμραμπατ είναι απασχολημένος προσπαθώντας να φύγει από την ΑΕΚ. Ο 35χρονος θέλει να πάει στην Ουτρέχτη με κάθε κόστος. Ωστόσο, ο ελληνικός σύλλογος δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο για την ώρα. Η Ουτρέχτη μόνο με αυτή την προϋπόθεση θέλει να φέρει τον πρώην παίκτη των PSV Αϊντχόφεν, Γαλατάσαραϊ, Μάλαγα και Γουότφορντ στην Ολλανδία».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement