
Στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την Τσβόλε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος, δοκιμάζοντας ξανά τις δυνατότητές του στο εξωτερικό μετά την επιστροφή στη Super League 1.
Τις δυνάμεις του στο εξωτερικό θα δοκιμάσει για ακόμα μια φορά ο Απόστολος Βέλλιος! Ο 30χρονος Έλληνας σέντερ φορ τα… βρήκε με την Τσβόλε και ανακοινώθηκε για 1+1 χρόνο από την ολλανδική ομάδα.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μετά από μια σύντομη παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τα «φτερά» του, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τις οποίες έφτιαξε το όνομά του, κυρίως εκτός συνόρων.
Εκτός από τον Ηρακλή, τον Ατρόμητο και τη Λαμία, έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγγλία (Έβερτον, Μπλάκπουλ, Φόρεστ), Βέλγιο (Λιρς, Μπέβερεν), Δανία (Βεστσάελαντ), Ιταλία (Άσκολι) και Ρουμανία (Κλιντσένι)!