Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες (πλην της ΑΕΚ που δεδομένα θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της) φέρεται να έχει προσελκύσει ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.
Σοβαρό ανταγωνισμό, σε περίπτωση που όντως κινηθεί για να κρατήσει τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, θα έχει η ΑΕΚ.
Το νέο «παράθυρο» που άνοιξε η FIFA (επιτρέποντας σε παίκτες που ανήκουν σε ρωσικές ή ουκρανικές ομάδες ν’ αναστείλουν για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό τους) ευνοεί την προσπάθεια της «Ένωσης» να διατηρήσει τον Πολωνό στο ρόστερ.
Ωστόσο είναι πιθανότατο -αν όντως αποχωρήσει από την Κράσνονταρ- ο Κριχόβιακ να έχει προτάσεις από αρκετές ακόμα ομάδες.
Κι αυτό διότι δημοσιεύματα τον θέλουν ήδη στο στόχαστρο της σουηδικής Μάλμε, ενώ το «Metaratings» αναφέρει ότι στους… μνηστήρες έχει προστεθεί και η Γαλατασαράι.
Πηγή: Sport-fm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement