23.6
20:35

«Έτοιμο το συμβόλαιο του Άμραμπατ στην Ουτρέχτη, αλλά…»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ένα ολλανδικό δημοσίευμα, τονίζει ότι είναι έτοιμο το συμβόλαιο της Ουτρέχτη για τον Άμραμπατ, αλλά θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Μπορεί στο θέμα Άμραμπατ για την ΑΕΚ να υπάρχει στασιμότητα και καμία εξέλιξη μέχρι στιγμής, αλλά τα δημοσιεύματα συνεχίζουν να αναφέρουν πως έχουν τα δεδομένα της αποχώρησης του απ’ την Ένωση και την επιστροφή του, στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, ένα νέο ολλανδικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Ουτρέχτη έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ, αλλά η μεταγραφή ακόμα δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Κι’ αυτό γιατί ακόμα ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο, φοβούμενη μη τυχόν, συμφωνήσει με κάποιον άλλον σύλλογο, εκτός Ολλανδίας, όπως για παράδειγμα αραβική ή τούρκικη ομάδα, που τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό εξτρέμ.

Επί της ουσίας, η Ουτρέχτη θέλει να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Άμραμπατ κι’ αυτό είναι το… “αλλά” που υπάρχει στην υπόθεση της μεταγραφής, καθώς η Ένωση επιθυμεί ένα έστω μικρό αντάλλαγμα.

Πιο αλυτικά η εφημερίδα «nieuwsblad» αναφέρει: «Στη λίστα της Ουτρέχτης υπάρχει ακόμη ένας καταξιωμένος παίκτης. Ο Άμραμπατ εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία από την Ελλάδα και είναι έτοιμο το συμβόλαιο για αυτόν με την Ουτρέχτη. Ωστόσο, για την ώρα η επιστροφή του Άμραμπατ στα ολλανδικά γήπεδα δεν γίνεται λόγω της άρνησης της ΑΕΚ Αθηνών να τον αφήσει ελεύθερο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement