23.6
14:04

Ακόμα ένα σπάνιο και πολύτιμο κειμήλιο στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

AEK1924.gr team
Advertisement

Ακόμα ένα σπάνιο και πολύτιμο κειμήλιο ήρθε να προστεθεί στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, με τον φίλο της ομάδας, Γιώργο Ζεϊμπέκος δώρισε ένα καταπληκτικό λεύκωμα με έγγραφα, αποκόμματα και φωτογραφίες που αφορούν την αγωνιστική και εξωαγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου τα έτη 1957, 1958 και 1959.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Αλλο ένα σπάνιο και πολύτιμο κειμήλιο για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA. Ο φίλος της ΑΕΚ Γιώργος Ζεϊμπέκος που διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Ερυθραία, δώρισε ένα καταπληκτικό λεύκωμα με έγγραφα, αποκόμματα και φωτογραφίες που αφορούν την αγωνιστική και εξωαγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου τα έτη 1957, 1958 και 1959. Την επιμέλεια είχε ο τότε γραμματέας της ΑΕΚ Παναγής Μπαρκούλης.
Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement