21.6
13:07

Λιόλιος: Συνεχίζει να ζητά τον υποβιβασμό της ΑΕΚ – Της δίνει προτεραιότητα στις wild cards

AEK1924.gr team
Advertisement

Την ΑΕΚ και τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν, θέλει να υποβιβάσει ο Βαγγέλης Λιόλιος, όπως το παραδέχτηκε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, εμφανίστηκε σίγουρος για την… εξόντωση της ΑΕΚ και των υπόλοιπων τριών ΚΑΕ, που δεν έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν.

Επίσης, ο Βαγγέλης Λιόλιος σημείωσε ότι το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ παρανόμησε με την απόφαση να ακυρώσει την Επιτροπή Αδειοδότησης και ξεκαθάρισε ότι ισχύει κανονικά η εισήγηση για υποβιβασμό της ΑΕΚ, του Άρη, του Απόλλωνα και της Λάρισας.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ πήγε και στο επόμενο βήμα, καθώς τόνισε ότι από αύριο (22/6) θα επικοινωνήσει με τον ΕΣΑΚΕ για να ξεκινήσει η διαδικασία των wild cards, στην οποία θα έχουν προτεραιότητα οι παραπάνω ομάδες, αρκεί να αποδείξουν ότι διακανόνισαν τα χρέη τους.

«Θέλουμε την ΑΕΚ, που είναι μεγάλο κομμάτι που μπάσκετ, τον Άρη, που κάποτε ξενυχτούσαμε να τον δούμε. Αλλά νόμιμα. Και οι δύο θα έχουν τη βοήθειά μας, αλλά νόμιμα. Όπως και ο Απόλλωνας που είναι η ομάδα της πόλης μου. Θέλουμε τη Λάρισα, που είναι ευχάριστη έκπληξη, αλλά με νομιμότητα. Η εισήγηση μας για αυτές τις 4 ομάδες είναι για wil card, αλλά με διαφάνεια. Μόνο έτσι», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια συνεχάρη τον Άρη για τις προσπάθειες που έκανε το τελευταίο διάστημα σχετικά με τον φάκελο και τα χρέη του.

Απ’ την άλλη, την είπε στην ΑΕΚ, αναφέροντας «η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ούτε καν προσπάθεια να διακανονίσει τις οφειλές της», συνεχίζοντας με προκλήσεις για την στάση της Βασίλισσας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε ότι η όλη διαδικασία θα πάει λίγο πιο πίσω, σε περίπτωση που τουλάχιστον μία από τις 4 ομάδες προσφύγει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, όμως σίγουρα δεν θα καθυστερήσει πολύ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement