Ως περιζήτητος από πολλές ομάδες παρουσιάζεται ο Μεξικανός χαφ της Θέλτα, η οποία είναι αποφασισμένη να τον παραχωρήσει.
Δεν σταματάει να γίνεται θέμα στα ΜΜΕ της Ισπανίας και του Μεξικού, το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ.
Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lavozdegalicia, ο Μεξικανός χαφ είναι περιζήτητος που παρά τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής, έχει αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.
«Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο παράδοξα. Ο ποδοσφαιριστής με τα λιγότερα λεπτά την περασμένη σεζόν στη Θέλτα, είναι αυτός με τους περισσότερους μνηστήρες», γράφει συγκεκριμένα η ιστοσελίδα και κάνει εισαγωγή στο άρθρο της, ώστε στη συνέχεια να αναφέρει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ.
Επίσης, τονίζει το ρεπορτάζ ότι η φυγή του Πινέδα απ’ την Θέλτα είναι δεδομένη, καθώς δεν υπολογίζεται, αλλά απομένει να ξεκαθαριστεί ο τρόπου θα συμβεί αυτό, δηλαδή αν θα παραχωρηθεί με μεταγραφή δανεισμό.
Παράλληλα, το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας πως έχει το προβάδισμα, λόγω ότι ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο προπονητής που ο Πινέδα δούλεψε μαζί του και εκτόξευσε την καριέρα του στην Τσίβας, για να πάρει την μεγάλη μεταγραφή στην Κρουζ Αζούλ και στη συνέχεια στη La Liga για τη Θέλτα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement