29.5
09:39

Σύμμαχος για την παραμονή Κριχόβιακ η επιλογή Κουχάρσκι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η επιλογή να αναλάβει ο 41χρονος Πολωνός τεχνικός διευθυντής, φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει ως ακόμη μια θετική επιρροή, να παραμείνει στην ΑΕΚ ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ.

Μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ, αποχώρησε απ’ την ΑΕΚ και την Ελλάδα, καθώς η σύντομη θητεία του με τα κιτρινόμαυρα ολοκληρώθηκε και πρέπει πλέον, να επιστρέψει στην Κράσνονταρ.

Βέβαια, μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Πολωνού χαφ στη Ρωσία, καθώς λόγω του πολέμου και των κυρώσεων που έχουν, ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραμείνει και θα ψαχτεί να βρει τρόπο για να αποχωρήσει, παρά το ότι έχει ενεργό συμβόλαιο με την Κράσνονταρ.

Λόγω αυτών των δεδομένων, στην Πολωνία παίζουν σχεδόν σταθερά το όνομα της ΑΕΚ, ως μια απ’ τις ομάδες που θα ήθελε και μπορεί να αποκτήσει τον Κριχόβιακ, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος απ’ την ρωσική ομάδα.

Μάλιστα και ο ίδιος, συχνά πυκνά όταν τον ρωτούν τα Μέσα της πατρίδας του, παρουσιάζεται θετικός να συμμετάσχει ξανά στο πρότζεκτ της Ένωσης, δείχνοντας να του αρέσει η παραμονή στην Αθήνα και η περίπτωση να ανήκει στην ΑΕΚ που θα αγωνιστεί στο νέο γήπεδο.

Μέχρι στιγμής, σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη, καθώς θα πρέπει πρώτα να λυθεί το θέμα με το συμβόλαιο του Κριχόβιακ με την Κράσνονταρ, περιμένοντας με απλά λόγια την UEFA να προχωρήσει τις εξελίξεις, για τους ξένους παίκτες που ανήκουν σε ρωσικές ομάδες.

Όμως, η Ένωση παράλληλα με όλα αυτά, πρόσθεσε ακόμα έναν σύμμαχο της, για την επιστροφή του Γκρέγκορζ Κριχόβιακ και ο λόγος δεν είναι άλλος απ’ το νέο Πολωνό τεχνικό διευθυντή, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.

Ο 41χρονος Πολωνός που γνωρίζει τον Κριχόβιακ, μπορεί να αποτελέσει την έξτρα θετική επιρροή και εφόσον μείνει ελεύθερος απ’ την Κράσνονταρ, να πειστεί πιο εύκολα και να επιστρέψει στην ΑΕΚ, μετά το σύντομο πέρασμα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement