29.5
10:24

Έρχεται απόψε στην Αθήνα ο Αλμέιδα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να έρθει απόψε το βράδυ στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά, για την επόμενη σεζόν  με την ΑΕΚ.

Στην Αθήνα αναμένεται απόψε ο Ματίας Αλμέιδα, συνοδευόμενος απ’ την οικογένεια του και τους συνεργάτες του, προκειμένου να ξεκινήσει αμέσως την δουλειά του, στην ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός θέλησε να έρθει πολύ νωρίτερα απ’ την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν, ώστε να μην χάσει χρόνο και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά, τρέχοντας τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αλλά και μεταγραφικό μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, όπως επίσης επιθυμεί να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στους ρυθμούς της Αθήνας και της χώρας μας.

Σε πρώτη φάση βέβαια, ο Αλμέιδα θα γνωρίσει τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι και θα συζητήσει μαζί του, όλα του τα “θέλω” στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, καθώς μέχρι πρότινος γι’ αυτά τα θέματα είχε συζητήσει με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Βέβαια, ο Κουχάρσκι έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς επιθυμεί ο Αργεντινός τεχνικός, αλλά σίγουρα θα αντλήσει περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, συζητώντας οι δυο άνδρες μεταξύ τους.

Όπως επίσης, θα συζητήσουν μαζί και το πλαίσιο της δουλειάς τους και της κοινής τους συνεργασίας στην πορεία της ομάδας.

Ο Αλμέιδα, μετά απ’ όλα αυτά, θα περάσει στην δεύτερη φάση που θα είναι να ετοιμάσει για να τα έχει όλα έτοιμα, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, έχοντας επικοινωνήσει έστω τηλεφωνικά με τους περισσότερους του ρόστερ, κάνοντας και με τους ποδοσφαιριστές μια πρώτη επικοινωνία.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Αλμέιδα έρχεται απόψε στην Αθήνα και εκτός απ’ την προσαρμογή του και την μόνιμη εγκατάσταση του, θα σηκώσει αμέσως μανίκια, για να πιάσει δουλειά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement