29.5
09:17

Έχει ενδιαφέρον το project Κουχάρσκι

Χάρης Κολχούρης
Advertisement

Η επιλογή του Κουχάρσκι στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή γεννά αρκετά ερωτηματικά, αλλά και την ελπίδα πως η ΑΕΚ επιλέγει να στραφεί στα ευρωπαϊκά πλαίσια. Το βιογραφικό του και η επόμενη μέρα που θα τον βρίσκει σε άμεση επαφή με τον Αλμέιδα.

Οι ριζοσπαστικές αλλαγές στις θέσεις των αρμοδίων του ποδοσφαιρικού τμήματος συνεχίζονται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι άκρως απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε η περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Παπαδημητρίου από το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή, έμεινε κενός ο ρόλος του ανθρώπου που θα βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον Ματίας Αλμέιδα. Μάλιστα, ο τέως τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης ήταν ο άνθρωπος που ήταν ο συνδετικός κρίκος, προκειμένου να επέλθει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτή η εξέλιξη από μόνη της είναι άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς ουδείς θα μπορούσε να προβλέψει πως ο Παπαδημητρίου θα αποτελούσε παρελθόν, από τη στιγμή που ο ίδιος εισηγήθηκε για την απόκτηση του Αργεντινού τεχνικού. Άλλωστε, ήταν γνωστό ότι υπήρχε δυσαρέσκεια για ορισμένα ζητήματα στα οποία είχε άμεση ανάμειξη, όμως το timing προκάλεσε έκπληξη.

Γεννά ελπίδες η επιλογή του Κουχάρσκι

Έκπληξη προκάλεσε βέβαια και η ανακοίνωση της «μεταγραφής» του Κουχάρσκι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης. Ένας ρόλος που συνήθως καταλαμβάνεται από ανθρώπους που έχουν διατελέσει ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ή γνωρίζουν καλά το πως κινείται η Ελληνική αγορά και σε καμία περίπτωση σε ξένους που ουδεμία σχέση έχουν με την χώρα μας.

Μια κίνηση που γεννά ελπίδες πως ο κιτρινόμαυρος οργανισμός κινείται πλέον σε ευρωπαϊκά πλαίσια, αδιαφορώντας για το παρελθόν ενός στελέχους ως ποδοσφαιριστής, αλλά λαμβάνοντας υπόψη καθαρά τεχνικά κριτήρια. Την εμπειρία, τις επαφές, τις γνώσεις της αγοράς και πάνω απ’ όλα την ικανότητα να βρίσκει ευκαιρίες, τόσο σε αγορές, όσο και σε πωλήσεις παικτών.

Ο Πολωνός ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την Ευρωπαϊκή αγορά, έχουν ένα δυνατό βιογραφικό και μπορούν να σταθούν σε μια ομάδα που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Μαζί με τον Αλμέιδα θα καταστρώσουν από τα ερχόμενα 24ωρα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, έχοντας πολύ βασικό ρόλο στην δημιουργία ενός συνόλου που θέλει να πετύχει σπουδαία πράγματα στην «Αγιά Σοφιά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement