28.5
19:38

Περιμένει Αλμέιδα ο Κουχάρσκι

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Πολωνός νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, θα παραμείνει στην Αθήνα, για να περιμένει την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα, ώστε να έχουν την πρώτη τους συνάντηση και γνωριμία.

Αμέσως δουλειά φαίνεται πως θα πιάσει στην ΑΕΚ, ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, αναλαμβάνοντας αμέσως τα καθήκοντα του, στη νέα του ομάδα.

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα και είχε αρκετές συναντήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τις τελικές συζητήσεις, με αποτέλεσμα να τα βρουν σε όλα και σήμερα έδωσαν τα χέρια, κλειδώνοντας την συμφωνία τους και θα αναλάβει αμέσως τα καθήκοντα του.

Μάλιστα, περιμένει αύριο την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα, για να έχει την πρώτη συνάντηση και γνωριμία μαζί του, ενώ απ’ τις επόμενες ημέρες κιόλας θα αρχίσουν να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς, όλα που αφορούν τον μεταγραφικό και αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης, να παραθέσει δείπνο στους δυο άνδρες, τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν και οι τρεις μαζί, για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement