27.5
11:13

Ημέρα ανακοινώσεων και αποφάσεων

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναμένεται στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι εντός της ημέρας όπου θα ανακοινώσει το νέο οργανόγραμμα της εταιρίας καθώς και αποφάσεις που έχουν παρθεί για στελέχη

Αλλαγές στο οργανόγραμμα αλλά και στα στελέχη της ομάδας και ειδικά των ανθρώπων που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του αγωνιστικού τμήματος αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο ισχυρός άντρας της Ένωσης στο Μαρούσι.

Οι αποτυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν τη φετινή σεζόν, και σίγουρα ο “Τίγρης” είναι ο άνθρωπος που θα πάρει τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα στο σύλλογο η οποία θα βρει την ομάδα μάλιστα στο νέο της γήπεδο, την “Αγιά Σοφιά”.

Έτσι λοιπόν ο Μελισσανίδης θα βρεθεί σήμερα (27/5) στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι για να ανακοινώσει σε άπαντες τις αποφάσεις που έχει πάρει. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα το ρεπορτάζ αναφέρει για προσθήκες σε στελέχη (έχουν ακουστεί τα ονόματα των Άλβες, Τσιρίλο, Μαϊστόροβιτς), ενώ ενδέχεται να υπάρξει και… ανασχηματισμός στα ήδη στελέχη του τμήματος και ίσως και νέες αποχωρήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement