26.5
09:19

Το απόλυτο κουμάντο ο Αλμέιδα

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και προσέχει κάθε λεπτομέρεια της ομάδας για την προετοιμασία, σε συνεργασία πάντα με τους συνεργάτες του.

Ένα απ’ τα χαρακτηριστικά που έχει αποδείξει ο Ματίας Αλμέιδα στην μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα και το οποίο το ανέφεραν όλοι όσοι τον γνωρίζουν, είναι ότι θέλει να έχει το απόλυτο κουμάντο εντός των αποδυτηρίων και όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Αργεντινός τεχνικός “τρέχει” ο ίδιος κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ομάδα, τις προπονήσεις και για αρχή την προετοιμασία της ομάδας, έχοντας πάντα στο πλευρό του, τους έξι συνεργάτες του.

Ο Αλμέιδα επιθεώρησε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όταν ήρθε για να υπογράψει στην ΑΕΚ και απ’ την πρώτη στιγμή, έδειξε τις προθέσεις του, ζητώντας αλλαγές ακόμα και στο προπονητικό κέντρο, απ’ τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες.

Επίσης, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του και τις ολιγοήμερες διακοπές, είχε βγάλει μαζί με τους συνεργάτες του, όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων της προετοιμασίας, αναλυτικά και με εξηγήσεις, στους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να γνωρίζουν και να τρέξουν ότι χρειάζεται για να διεξαχθούν ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Αλμέιδα μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν πάρει απ’ την πρώτη στιγμή τις εργομετρικές μετρήσεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και αναλύσεις, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν ξεχωριστά ατομικά προγράμματα στους ποδοσφαιριστές, για να δουλέψουν πάνω στα κομμάτια που κρίνουν ότι χρειάζεται βελτίωση, για να είναι έτοιμοι στην προετοιμασία.

Γενικά, ο Αλμέιδα δείχνει πως θέλει να έχει το απόλυτο κουμάντο και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, μετρώντας ακόμα και την κάθε λεπτομέρεια, ενώ έρχεται με αρκετή όρεξη για δουλειά.

Απ’ την πλευρά της, η ΑΕΚ θα πρέπει να τον κρατήσει “ζεστό” στο συγκεκριμένο κομμάτι να τον αφήσει απερίσπαστο να δουλέψει, αλλά και απ’ την πλευρά της, να τον βοηθήσει ενισχύοντας με μεταγραφές του ρόστερ, κυρίως με παίκτες που ο ίδιος θα ήθελε και κρίνει ότι χρειάζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement