25.5
16:40

Ξεκινάει επαφές ο Αλμέιδα με νυν παίκτες του ρόστερ, δανεικούς και από… ΑΕΚ Β’

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει μια εικόνα για το ρόστερ της ΑΕΚ και θέλει άμεσα να ξεκινήσει επαφές με νυν παίκτες του ρόστερ, με τους δανεικούς, αλλά και με νεαρά παιδιά απ’ την ΑΕΚ Β’.

Έρχεται Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα και σηκώνει αμέσως μανίκια για να πιάσει δουλειά.

Ο Αργεντινός τεχνικός, εκτός απ’ τον σχεδιασμό της ομάδας και της προετοιμασίας, έχει σκοπό να έρθει σε επικοινωνία με παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και τους οποίους υπολογίζει κανονικά για την επόμενη σεζόν, συζητώντας μαζί τους, για να ακούσει την άποψη τους, για την φετινή κακή σεζόν, αλλά και για το δικό του φετινό πρότζεκτ, αναλύοντας τους τι θα ζητάει ο ίδιος μέσα απ’ τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Επίσης, οι επαφές δεν θα σταματήσουν εκεί και θα μιλήσει και με παίκτες που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν ως δανεικοί σε διάφορες ομάδες, για παράδειγμα περιπτώσεις όπως οι Γιώργος Αθανασιάδης, Χρήστος Αλμπάνης και Φοίβος – Γιάννης Μπότος κλπ.

Ο ίδιος έχει μια εικόνα, έχοντας παρακολουθήσει παιχνίδια τους και δεν αποκλείεται να συζητήσει μαζί τους και να τους δώσει την ευκαιρία να τους κρίνει εκ’ νέου στην προετοιμασία της ομάδας.

Απ’ εκεί και έπειτα, θα υπάρξουν επαφές και με νεαρούς, αξιόλογους ποδοσφαιριστές απ’ την ΑΕΚ Β’, οι οποίοι ξεχώρισαν στην τελική επιλογή του Αλμέιδα και ανάλογα με τις ανάγκες του ρόστερ είναι πιθανό να ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Εν’ ολίγοις, ο Αργεντινός τεχνικός έρχεται φορτσάτος στην Αθήνα για να ξεκινήσει δουλειά, έχοντας το απόλυτο κουμάντο των κινήσεων, χτίζοντας απ’ το “μηδέν” την δική του ΑΕΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement