25.5
16:29

Ξανά στην Ολλανδία η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας – Ορίστηκε η πρώτη προπόνηση

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΚ, με την επίσημη πρώτη προπόνηση να προγραμματίζεται για τις 6 Ιουλίου. Νωρίτερα θα ξεκινήσουν προπονήσεις ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που δεν είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν προχωράει με γοργούς ρυθμούς, οι οποίοι θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο με την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός μπορεί να βρισκόταν στην πατρίδα του, αλλά έτρεχε απ’ εκεί κάθε τι που αφορούσε τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, έχοντας δώσει όλες τις κατευθυντήριες οδηγίες, στους ανθρώπους της ομάδας.

Συγκεκριμένα, είχε δοθεί από τώρα απ’ τον ίδιο και τους συνεργάτες του, αναλυτικό πλάνο της δουλειάς που θα γίνεται καθημερινά στην προετοιμασία, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Απ’ τις ημερομηνίες των φιλικών, απ’ το τι είδους φιλικά, απ’ όλες τις μικροαλλαγές που θέλει στα Σπάτα και όλο το πλάνο της καθημερινής λειτουργίας, αλλά κι’ άλλα διάφορα, θέλοντας να είναι όλα έτοιμα στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης, έχοντας αναλάβει ο ίδιος όλο το “κουμάντο”.

Φυσικά, είναι αναμενόμενο ότι όλα αυτά θα δρομολογηθούν πλέον στην τελευταία λεπτομέρεια με την άφιξή του στην Αθήνα, του ίδιου και των συνεργατών του, δείχνοντας απ’ την πρώτη στιγμή ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Απ’ εκεί και έπειτα, η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου, με το πρόγραμμα Αλμέιδα και συνεργατών να περιλαμβάνει 17 ημέρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο μέχρι την επιστροφή στην Αθήνα.

Η Ένωση θα δώσει εκεί κάποια φιλικά παιχνίδια, τα οποία όπως προείπαμε έχει ζητήσει συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά θα πρέπει να οριστικοποιηθούν, ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα και ανακοινώσεις.

Ορίστηκε η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας – Νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι μη διεθνείς

Απ’ εκεί και έπειτα, όσον αφορά την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με τεστ και εργομετρικά, να ορίζεται για τις 6 Ιουλίου, που αφορά κυρίως τους διεθνείς που θα έχουν υποχρεώσεις μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεν είναι διεθνείς, αλλά και κάποια παιδιά απ’ την ΑΕΚ Β’ που ενδεχομένως να επιλεγούν για το ξεκίνημα της δουλειάς, θα ξεκινήσουν νωρίτερα στα Σπάτα και υπολογίζεται γύρω στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και απομένει να φιξαριστεί.

Βέβαια, για όλους τους ποδοσφαιριστές έχουν σταλεί συγκεκριμένα προγράμματα ατομικής προετοιμασίας, που θα πρέπει να ακολουθήσουν πριν την έναρξη των υποχρεώσεων τους με την ΑΕΚ, τα οποία χωρίζονται σε κατηγορίες διεθνών και μη διεθνών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement