
Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει την ομάδα του Μάκη Γιατρά (25/05, 17:00, ΕΡΤ 3, AEK1924.gr), με στόχο να ισοφαρίσει τη σειρά και να προκύψει τρίτο παιχνίδι, στα Λιόσια, όπου και θα κριθεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά.
Η Ένωση μπορεί να είχε το προβάδισμα έδρας, όμως η ήττα με κακή εμφάνιση στα Λιόσια την φέρνει με την πλάτη στον τοίχο, στον δεύτερο αγώνα στην Πάτρα (25/05), με τους Κιτρινόμαυρους να καλούνται πλέον να μαζέψουν τα κομμάτια τους.
Ο Κούρο Σεγκούρα υπολογίζει σε όλες τις μονάδες του ρόστερ, πλην του Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος αποχώρησε από την Ελλάδα μετά το πρόβλημα τραυματισμού που δεν ξεπέρασε ποτέ, ενώ από την άλλη άπαντες θα βρίσκονται στη διάθεση του.
Από την άλλη ο Προμηθέας δεν θα έχει απουσίες να διαχειριστεί, ενώ και ο Μάρκους Φόστερ στο ντεμπούτο του έδειξε καλά δείγματα γραφής, όντας ο αντικαταστάτης του Φράνκαμπ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement