20.5
19:24

Αλμέιδα: Έτοιμο το πλάνο – Ξεκινά επαφές με τους παίκτες

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σαν… έτοιμος από καιρό ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ φαίνεται απόλυτα ενημερωμένος για τους παίκτες του ρόστερ, έχει ήδη σχεδιάσει δυο σενάρια πλάνου προετοιμασίας και ετοιμάζει δια ζώσης επαφές.

Παρ’ ότι ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε αρκετό καιρό μετά το οριστικό deal με την ΑΕΚ, ο ίδιος δούλευε όλο αυτό το διάστημα ως προπονητής της.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός είχε στα χέρια του μία πλούσια λίστα του ρόστερ με στατιστικά και αναλύσεις ικανά να του δώσουν μία πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες των παικτών.

Από κοντά και το επιτελείο του με το οποίο έχει σχεδιάσει δυο εναλλακτικά πλάνα για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Είναι ευλόγως εννοούμενο πως η τελική επιλογή θα γίνει με γνώμονα την Ευρώπη.

Υπάρχει ακόμα ένα παράθυρο εξόδου της ΑΕΚ στην Ευρώπη και αυτό θα κρίνει το χρονοδιάγραμμα της νέας σεζόν, η οποία θα βρει τον Αλμέιδα στον πάγκο.

Δια ζώσης επαφές με παίκτες

Παρά την αρκετά καλή εικόνα που έχει σχηματίσει ο Αργεντινός τεχνικός για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα προχωρήσει σε περαιτέρω ανάλυσή του.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα αναμένεται να ξεκινήσει μία σειρά επαφών με τους παίκτες έτσι ώστε να σχηματίσει μία πλήρη άποψη για τις διαθέσεις και την ψυχολογία τους.

Από την άλλη, η συνέντευξη τύπου και η παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει προς την «πρώτη» προπόνηση της Ένωσης για τη νέα σεζόν, με πιθανότητες να γίνει και ακόμα νωρίτερα.

Αρκετά μέσα από την Λατινική Αμερική έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να συνομιλήσουν με τον Αλμέιδα – από την στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης – ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για την «Αγιά Σοφιά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement