18.5
09:30

Ώρα αποφάσεων και εξελίξεων

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ήρθε η ώρα των αποφάσεων για την ΑΕΚ, για ραγδαίες αλλαγές, σχεδιάζοντας παράλληλα την επόμενη σεζόν.

Η αυλαία μιας αποτυχημένης και απογοητευτικής σεζόν, για την ΑΕΚ έπεσε, ολοκληρώνοντας την φετινή σεζόν, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες και υβρείς απ’ τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ζητάει άμεσες εξελίξεις και αλλαγές, για να γυρίσει σελίδα και να μην ξανά ζήσει κανείς την φετινή, αλλά και τις προηγούμενες αποτυχημένες σεζόν.

Από σήμερα λοιπόν, αναμένονται αρκετές αποφάσεις και εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ήδη κάποια απ’ τα στελέχη της ομάδας, έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους, στον Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίες όμως, καμία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δεκτή, περιμένοντας αρχικά να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, κρατάει σιγή ιχθύος τις τελευταίες ημέρες, δεν έχει μιλήσει με κανέναν για να φανερώσει τα χαρτιά του, παρά μόνο φαίνεται πως έχει πει σ’ αυτούς που παραιτήθηκαν, ότι αυτός θα αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει απ’ την ομάδα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν δραστικές αποφάσεις και αλλαγές σε όλους τους τομείς του οικοδομήματος της Ένωσης, χωρίς ωστόσο να υπάρχει άπλετος χρόνος μπροστά τους, λόγω ότι θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν για τον Δικέφαλο.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο “ασκός του Αιόλου” έχει ανοίξει και για αρκετούς παίκτες της ΑΕΚ, με πρώτο τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος χθες βγήκε και στις κάμερες και ζήτησε δημόσια συγνώμη, αλλά προανήγγειλε εξελίξεις, απ’ την πλευρά του, λέγοντας πως θα αναλάβει με πράξεις τις ευθύνες του, που πιθανότατα να μεταφράζεται ως ένα μήνυμα… αποχώρησης.

Το σίγουρο είναι, ότι όλοι βρίσκονται υπ’ ατμόν και όλα είναι σε τεντωμένο σκοινί στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, το μέλλον του στην ομάδα και αναμένουν τις εξελίξεις και όλα όσα θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement