18.5
13:23

Κοντά σε συμφωνία για το Κλειστό των Λιοσίων που ανεβάζει επίπεδο τη Βασίλισσα

AEK1924.gr team
Advertisement

Οι τελευταίες εξελίξεις με την αλλαγή στην ιδιοκτησία της Εθνικής Ασφαλιστικής φαίνεται ότι αποτελούν ευχάριστο νέο για την μπασκετική ΑΕΚ καθώς μέσα στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας έκλεισε όπως όλα δείχνουν και η ονοματοδοσία του κλειστού της ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του euro2day η Εθνική Ασφαλιστική όπως όλα δείχνουν θα δώσει το όνομα της στο κλειστό των Άνω Λιοσίων σε μια συμφωνία από την οποία θα έχει όπως είναι λογικό σημαντικά κέρδη η Βασίλισσα.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Η αλλαγή ιδιοκτησίας που επιτέλους συντελέστηκε, φέρνει ήδη πιο ενεργητική στρατηγική, με αυξημένη πλέον εξωστρέφεια. Μεταξύ των άλλων, όπως έπιασαν οι κεραίες της στήλης, η διοίκηση της εταιρείας υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Σταύρο Κωνσταντά, έχει βάλει στο στόχαστρο την αγορά της Δυτικής Αττικής, όπου διαβλέπει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου της.

Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνουμε, έκλεισε συμφωνία για την ονοματοδοσία του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων, της μπασκετικής έδρας της ΑΕΚ, αλλά και κέντρου αθλητικής, πολιτιστικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Αλλωστε, μετά από δύο χρόνια lockdown αναμένεται στον χώρο σημαντική έξαρση σε συναυλίες και άλλα events, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής. Θυμίζουμε ότι παραδίπλα, στην περιοχή της Φυλής, εκτυλίσσεται και το σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για τη δημιουργία σύγχρονου logistic hub, που θα είναι το μεγαλύτερο στη νοτιοανατολική Ευρώπη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement