16.5
18:04

Συνάντηση Αυγενάκη με FIFA – UEFA για τις αλλαγές στον αθλητικό νόμο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε στην επιστολή της FIFA και της UEFA και η συνάντησή τους για τη συζήτηση των αλλαγών στον αθλητικό νόμο θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου στην Αθήνα.

FIFA και UEFA έστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμό, Λευτέρη Αυγενάκη, την οποία κοινοποίησαν στην ΕΠΟ. Σε αυτή του ζητούν συνάντηση, με σκοπό να συζητηθούν οι αλλαγές που απαιτούνται σε άρθρα του αθλητικού νόμου που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Ο Αυγενάκης απάντησε στους διεθνείς συνομοσπονδίες και το ραντεβού κλείστηκε στις 30 Μαΐου στην Αθήνα.
Αυτή είναι η επιστολή FIFA και UEFA:
«Ελληνικός Αθλητικός Νόμος

Αξιότιμε κύριε Αυγενάκη,

Σας απευθύνουμε την παρούσα προκειμένου να επαναλάβουμε το ευγενικό μας αίτημα για την πραγματοποίηση συνάντησης προκειμένου να συζητήσουμε τον Ελληνικό Αθλητικό Νόμο σε συνάρτηση με τις υποχρεώσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) ως ομοσπονδίας μέλους των FIFA και UEFA.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει πλέον κεντρική σημασία η πραγματοποίηση συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων του Υπουργείου σας, της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ προκειμένου να επιδιωχθούν λύσεις στα χρονίζοντα ζητήματα σε σχέση με συγκεκριμένες διατάξεις του Ελληνικού Αθλητικού Νόμου, ως είχε συμφωνηθεί στη μεταξύ μας εικονοτηλεδιάσκεψη της 14ης Ιουλίου 2021. Μας απασχολεί ιδιαιτέρως το γεγονός της φερόμενης καταληκτικής ημερομηνίας της 30ης Ιουνίου 2022 προκειμένου τα σωματεία να εγγραφούν στο μητρώο αθλητικών σωματείων, άλλως θα βρεθούν αντιμέτωπα με τη νομική διάλυσή τους.

Ως προς τούτο, οι εκπρόσωποί μας είναι διαθέσιμοι να ταξιδέψουν στην Αθήνα στις 30-31 Μαΐου 2022 προκειμένου να συναντηθούν με τους ειδικούς σας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και προσβλέπουμε στην εκ μέρους σας επιβεβαίωση της συνάντησης».

Πηγή: Gazzeta,gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement