16.5
19:00

Στέλιος Μανωλάς: «Δεν θυμάμαι στο παρελθόν να έχουν συμβεί τόσες ανατροπές»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Στέλιος Μανωλάς αναφέρθηκε στην κάκιστη πορεία της ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά και στα εργομετρικά της ομάδας. 

Ο Στέλιος Μανωλάς με μια ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στην έλλειψη φυσικής κατάστασης που υπάρχει φέτος στην ΑΕΚ.

Η πεποίθηση του είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην φυσική κατάσταση, ενώ τονίζει ότι «στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες».

Η ανάρτηση του Μανωλά

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε ‘ Τι να πεις και τι να γράψεις , όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις οτι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο’ πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες ‘ όταν υπάρχουν αυτά τότε και μονο τοτε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα ‘ δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και ολες στο δεύτερο ημίχρονο’ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξερω πόσες φορες η ήττα ήρθε στο δευτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτο οτι η ομάδα δεν εχει καλή φυσική κατάστασης’ δεν ακουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει’ σίγουρα υπάρχουν και αλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρονια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement