16.5
09:38

«Παγωμάρα» και σιγή ιχθύος στην ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Καμία αντίδραση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, απ’ το στρατόπεδο της ΑΕΚ με τον προβληματισμό και την κατήφεια να είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων της.

Ακόμα μια αποτυχία ήρθε και προστέθηκε στις ήδη πολλές της φετινής τραγικής σεζόν της ΑΕΚ, δημιουργώντας στεναχώρια και εκνευρισμό στις τάξεις των φίλων της, αλλά και προβληματισμό γι’ αυτά που θα έρθουν ενόψει της νέας σεζόν.

Η επόμενη ημέρα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, βρήκε τους Κιτρινόμαυρους με κατεβασμένα κεφάλια, χωρίς όρεξη για λόγια, με την… σιωπή, να μιλάει από μόνη της, κάνοντας το κλίμα εντός αποδυτηρίων, βαρύ και ασήκωτο.

Απ’ εκεί και έπειτα, παρόμοια κατάσταση, ισχύει και για τα υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας και ειδικότερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν ακόμα απ’ την ομάδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν θα υπάρξει κάποια δική του αντίδραση, για όλα όσα συνέβησαν μετά τη νέα αποτυχία της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο κόσμος της ομάδας περιμένει τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να αντιδράσει για όλα όσα βίωσε φέτος η ΑΕΚ και να προχωρήσει στην απομάκρυνση, των ανθρώπων που χαρακτηρίζονται πλέον αποτυχημένοι, με την φετινή πορεία του συλλόγου.

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει από Τετάρτη στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και με ανθρώπους που έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για την φετινή παταγώδης αποτυχία και δεν γίνεται, να διατηρήσουν και του χρόνου τον ρόλο τους, στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο ισχυρός άντρας της Ένωσης, απ’ την πλευρά του, όπως αναφέραμε παραπάνω δεν έχει προχωρήσει σε καμία αντίδραση και σε καμία επικοινωνία, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του, τα οποία πιθανόν να ανοίξει, με την ολοκλήρωση τυπικά της σεζόν, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει, πως θα προχωρήσει σε απομάκρυνση στελεχών.

Σίγουρα, ο Γιάννης Παπαδημητρίου σε πρώτη φάση, ο Παναγιώτης Κονέ στη συνέχεια και κάποιοι άλλοι, που βρίσκονται κοντά του, δεν μπορούν να νιώθουν ιδιαίτερα ασφαλείς στις θέσεις τους, και τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο ή αναμενόμενο στην περίπτωση τους, για απομάκρυνση. Σίγουρα, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα των προθέσεων του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement