16.5
13:12

Αστυνομική παρουσία στα γραφεία της ΑΕΚ

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Φοβούμενοι στην ΑΕΚ για επίσκεψη από φίλους της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ, υπάρχει απ’ έξω αστυνομική προστασία.

Το κλίμα στην ΑΕΚ παραμένει τεταμένο και η ατμόσφαιρα… μυρίζει μπαρούτι, δυο ημέρες μετά την ήττα απ’ τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, που σήμανε και τον αποκλεισμό της Ένωσης απ’ την Ευρώπη.

Γι’ αυτό τον λόγο, οι άνθρωποι της ομάδας, φοβούμενοι για επισκέψεις των φίλων της ομάδας, σε προπονητικό κέντρο και γραφεία της ΠΑΕ, έχουν ζητήσει να υπάρξει αστυνομική προστασία.

Συγκεκριμένα, σήμερα που επέστρεψαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ στα γραφεία της ομάδας, είδαν πως υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας, έξω απ’ τα γραφεία, για να αποφύγουν τα χειρότερα σε τυχόν “επίσκεψη” των φίλων της ομάδας.

Κάτι τέτοιο, πιθανότατα θα συμβεί και το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, να υπάρξουν ξανά δυνάμεις της αστυνομίας για παν ενδεχόμενο, φοβούμενοι να υπάρξει νέα επίσκεψη, απ’ τους αγανακτισμένους φίλους της ομάδας, για τη νέα αποτυχία της Ένωσης.

Μάλιστα, είναι πιθανόν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας να παρθούν και στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είναι πιθανόν ο κόσμος της ομάδας να δώσει το παρών, για να αποδοκιμάσει τους Κιτρινόμαυρους, για την συνολική τους πορεία την εφετινή σεζόν και υπό τον φόβο, μη ξεφύγουν τα πράγματα και υπάρξουν χειρότερες αντιδράσεις.

Το σίγουρο είναι ότι η μαζική επίσκεψη από 150 φίλους της ομάδας το Σάββατο το βράδυ, μετά την άφιξη της αποστολής απ’ την Θεσσαλονίκη, θορύβησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ κι’ αυτοί με την σειρά τους, έχουν πάρει τα μέτρα τους για κάθε ενδεχόμενο, που μπορεί να προκαλέσει η οργή του κόσμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement