
Το πέμπτο του γκολ με τη φανέλα της DC United πανηγύρισε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος σκόραρε ξανά και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μία σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι.
Ο Ταξιάρχης Φούντας συνεχίζει τις λαμπρές του εμφανίσεις στο MLS και για ακόμα βρήκε ξανά δίχτυα, βοηθώντας την ομάδα του να αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι.
Ο Έλληνας επιθετικός στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους έκανε το πλασέ από την περιοχή και μείωσε αρχικά σε 2-1. Αυτό μάλιστα ήταν το πέμπτο γκολ του 26χρονου στο MLS, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ και έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP.
🚕 Massive goal just before the break!@T_Fountas scores his FIFTH of the season 🔥#VamosUnited | #MIAvDC pic.twitter.com/YcHcefviIy
— D.C. United (@dcunited) May 15, 2022
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO