12.5
18:23

Με συγκεκριμένες προτάσεις στον ΕΣΑΚΕ ο Αγγελόπουλος

AEK1924.gr team
Advertisement

Στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Μάκης Αγγελόπουλος έχοντας προτάσεις για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και το πλάνο τριετίας.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, συνοδευόμενος από τον General Manager της ομάδας Γιώργο Χήνα, ανέπτυξε ένα πλάνο τριετίας  με αυξημένες αποδοχές για όλες τις ΚΑΕ από την ΕΡΤ (το συμβόλαιο με την οποία εκπνέει), πλην των δύο ομάδων της Ευρωλίγκας. Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι λόγω της Ευρωλίγκας δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός, καθώς οι ομάδες που συμμετέχουν εκεί έχουν εγγυημένα έσοδα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα ελάχιστα έως καθόλου έσοδα των συμμετεχόντων στο BCL και τα μηδενικά έσοδα για όλους τους υπόλοιπους θέτει σε σοβαρό κίνδυνό την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος,  όπως τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Βασίλισσας.

Από πλευράς ΠΑΟ, το «παρών» έδωσαν ο (παραιτηθείς) Πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής Λειτουργίας, Σταύρος Ντίνος. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής του, Νίκος Λεπενιώτης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement