Τα έξι κανόνια που θα τοποθετηθούν στο Μουσείο της ΑΕΚ, ήρθαν και ήδη έχουν πάρει τα ονόματα τους, απ’ τα ιστορικά επιθετικά… κανόνια της ομάδας.
Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ, εξασφαλίζοντας έξι κανόνια για το Μουσείο της ομάδας στο νέο της γήπεδο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τα ιστορικά επιθετικά… κανόνια της ομάδας.
Συγκεκριμένα, το κάθε κανόνι απ’ τα έξι, θα έχει το δικό του όνομα απ’ τους επιθετικούς της ομάδας, που έχουν γράψει το όνομα τους, στην ιστορία του συλλόγου.
Ο λόγος βέβαια, για τους Κώστα Νεστορίδη, Μίμη Παπαϊωάννου, Θωμά Μαύρο, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, Βασίλη Δημητριάδη και Ντέμη Νικολαΐδη.
Η ΑΕΚ με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, που είναι πρωτοβουλία και έμπνευση του Δημήτρη Μελισσανίδη, θα τιμήσει τους έξι… κανονιέρηδες της ομάδας, που έγραψαν την δική τους ιστορία με τα κιτρινόμαυρα.
Δείτε φωτογραφίες:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement