03.5
19:44

Βόλεϊ Γυναικών: «Ανοιχτό» του προπονητή στην ΑΕΚ

Νίκος Κλεισαρχάκης
Advertisement

Σύννεφα πάνω από το μέλλον του Αρσενιάδη στον πάγκο της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη σεζόν. Ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου έχει υπογράψει ο Έλληνας τεχνικός.

Το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924 αποκαλύπτει το αβέβαιο μέλλον του Κώστα Αρσενιάδη στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα τεχνικό να σηκώνει το… βάρος.

Η 6η θέση στην κανονική διάρκεια, η μη είσοδος στην 4άδα και η αποτυχία εξόδου στην Ευρώπη, φέρνει δυσαρέσκεια στις τάξεις της διοίκησης, με την παραμονή του Αρσενιάδη να συγκεντρώνει σύννεφα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ – “ΔΕΜΕΝΟΣ” Ο ΑΡΣΕΝΙΑΔΗΣ

Ο Έλληνας τεχνικός έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση, γεγονός που οδηγεί το φινάλε της συνεργασίας για το καλοκαίρι του 2023. Η κατάσταση αμφισβήτησης που βρίσκεται ο κιτρινόμαυρος πάγκος, οδηγούν σε σειρά προτάσεων για τον διάδοχο του Αρσενιάδη, εφόσον παρθεί σχετική απόφαση.

Ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό έχουν προταθεί στην ΑΕΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΕΚ1924, με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται οριστική απόφαση. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, ωστόσο τα αποτελέσματα της σεζόν οδηγούν τον Αρσενιάδη σε κατάσταση αμφισβήτησης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement