Ο Αργεντινός τεχνικός θα υπογράψει μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο με την ΑΕΚ και όχι “1+1” όπως έγραψε λανθασμένα δημοσίευμα της Αργεντινής.
Μπορεί ένα χθεσινό δημοσίευμα απ’ την Αργεντινή να ανέφερε ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την ΑΕΚ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Η Ένωση συζητάει για μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο με τον Αργεντινό τεχνικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για τριετές συμβόλαιο, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, που μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ.
Ένα ερωτηματικό βέβαια, που θα ξεκαθαριστεί στις ανακοινώσεις είναι αν θα είναι κλειστό τριετές συμβόλαιο, ή 2+1 χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει το 1+1 που λανθασμένα γράφτηκε στην Αργεντινή.
Απ’ εκεί και έπειτα, οι δυο πλευρές προχωρούν όλες τις διαδικασίες για να υπογράψει ο Αλμέιδα το συμβόλαιο του και να ανακοινωθεί επίσημα απ’ την ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας την τεχνική της ηγεσία και πιάνοντας αμέσως δουλειά, σχεδιάζοντας την ομάδα της επόμενης σεζόν.
Πιθανότατα εντός της ημέρας, ή το αργότερο μέχρι αύριο, οι δυο πλευρές θα ολοκληρώσουν όλες τις διαδικασίες και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement