28.4
21:26

Εγκρίθηκε η έναρξη των εργασιών ανακαίνισης στο «Καμπ Νου»!

AEK1924.gr team
Εγκρίθηκε η έναρξη των εργασιών ανακαίνισης στο «Καμπ Νου»!

Ξεκινούν μετά το τέλος της φετινής σεζόν οι εργασίες ανακαίνισης στο «Καμπ Νου», με την Μπαρτσελόνα να… ξεσπιτώνεται τη σεζόν 2023-24.

Σε οριστική συμφωνία ήρθε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα με την δήμαρχο της καταλανικής πρωτεύουσας, Άντα Κολάου, έτσι ώστε να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο οι εργασίες ανακαίνισης στο «Καμπ Νου»!

Με το που ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν θα ξεκινήσουν οι εργασίες σε κερκίδες και περιβάλλοντα χώρο του ιστορικού γηπέδου, ενώ όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Μπαρτσελόνα, η ομάδα θα αναγκαστεί να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της για τη σεζόν 2023-24 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.

Την αμέσως επόμενη σεζόν οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να επιστρέψουν στο «Καμπ Νου» με την χωρητικότητα να περιορίζεται στο 50%, ενώ τα έργα ανακαίνισης θα ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν 2025-26.

Sport-fm.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement