Να βάλει τους παίκτες του Ολυμπιακού σε εγρήγορση θέλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος κόουτς σε ομιλία που είχε προς αυτούς, τους επεσήμανε για ακόμα μια φορά, ότι η εικόνα που έδειξαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή, ενώ ανέφερε πως δεν πρέπει να επαναπαύονται σε μια χορνική περίοδο όπως είναι αυτή.
«Προσωπικά σας θέλω πιο πεινασμένους και αποφασισμένους για όλα. Πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να μην επαναπαυόμαστε. Δεν πρέπει να μένουμε σε ότι έχουμε σε μία τέτοια χρονική περίοδο. Είμαστε Ολυμπιακός.
Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια. Τώρα μπροστά μας έχουμε το Κύπελλο και αυτό είναι το ζητούμενο. Έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι που θα έχει δυσκολίες.
Θα είναι το ίδιο ματς με τον Παναθηναϊκό ή και πιο δυνατό. Πρέπει πηγαίνουμε δυνατά και καλά στις μονομαχίες. Να είμαστε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο Πορτογάλος προπονητής.