O Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε δηλώσεις ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αύριο (18:00) τη Μεγάλη Δευτέρα.
O τεχνικός της Ένωσης αναφέρθηκε στην κακή αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και για την κακή νοοτροπία που επικρατεί στο αγωνιστικό κομμάτι.
Ο Οφρυδόπουλος για το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ
«Είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτό δεν αρκεί γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να είσαι και σοβαρός και υπεύθυνος. Το βασικό πρόβλημα της ομάδας, όσο είμαι εγώ εδώ είναι θέμα νοοτροπίας. Δεν είναι της παρούσης να βρούμε λύσεις. Προέχει η νίκη για το σύλλογο. Νοοτροπία μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι, όχι για το διοικητικό. Το διοικητικό έχει πάρει τους καλύτερους παίκτες γιατί πριν εννιά μήνες όλοι λέγαμε ότι η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πάει για πρωτάθλημα. Μετά από εννιά μήνες δεν μπορούμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Είναι θέμα νοοτροπίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ είπα μια αιτία. Δεν προέχει να αναλύσουμε αυτό το θέμα, αλλά να πάει ο σύλλογος μπροστά και θα πάει μπροστά και τη Μεγάλη Δευτέρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης».
Μετά από τα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέραμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, αλλά τους διώξαμε ξανά και τις δύο φορές. Είναι πολύ στενάχωρο και το κατανοώ», όπως τόνισε στη Nova.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement