
Ως φαβορί για τον πάγκο της ΑΕΚ, παρουσιάζει τον Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο ένας Ιταλός δημοσιογράφος στο twitter, αναφέροντας πως ο ίδιος επιθυμεί να πάρει χρόνο για να αποφασίσει.
Ένα απ’ τα αρκετά ονόματα που έχουν παίξει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή, είναι του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Οράζιο Ακομόντο, να τον παρουσιάζει ως φαβορί για τον κιτρινόμαυρο πάγκο.
“Ο πρώην προπονητής της Ρόμα είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί της διοίκησης της ΑΕΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του τεχνικού, ο οποίος όμως επιθυμεί να αφιερώσει χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του με ηρεμία ύστερα από τις τελευταίες του αρνητικές εμπειρίες”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του.
Προφανώς, το συγκεκριμένο tweet του Ιταλού δημοσιογράφου, δίνει διαφορετικά δεδομένα στην υπόθεση του νέου προπονητή στην ΑΕΚ, αλλά θυμίζουμε ότι στο στρατόπεδο της Ένωσης, υπάρχει ακόμα ένα όνομα, που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας και φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.
Το σίγουρο είναι, ότι πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα, η Ένωση να έρθει σε συμφωνία με τον προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της, για την επόμενη σεζόν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement