
Η Μαρσέιγ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια της Τούμπας και στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Η Μαρσέιγ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0 χάρη στο τέρμα του Ντμίτρι Παγέτ στο 34ο λεπτό και τσέκαρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.
Οι παίκτες του Σαμπάολι ήταν χαρούμενοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με τους “φωκαείς” να ανεβάζουν στον λογαριασμό τους στο Twitter, τους πανηγυρισμούς των παικτών στα αποδυτήρια, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του Δικεφάλου.
Δείτε το βίντεο:
🎥 𝑰𝑵𝑺𝑰𝑫𝑬 #PAOKOM
Les scènes de joie de nos Olympiens après la victoire face au PAOK, synonyme de qualification en demi-finale d’@europacnfleague 🤩🔥 pic.twitter.com/NMo8y2fYgI
— Olympique de Marseille (@OM_Officiel) April 15, 2022
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE