Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, με δήλωσή του, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του συλλόγου να παραμείνει από τη θέση του γενικού αρχηγού.
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ αποτελεί κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Στον εμβληματικό αρχηγό του Τριφυλλιού προτάθηκε να παραμείνει στην ομάδα από τη θέση του γενικού αρχηγού, αλλά δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ύστερα από 32 χρόνια, τα 19 εκ των οποίων ως παίκτης.
Μετά την αποχώρησή του από τη δράση, ο Αλβέρτης έμεινε στην ομάδα από διαφορετικά πόστα. Διατέλεσε προπονητής, team manager, καθώς και Γενικός Διευθυντής, μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Έτσι, αποχωρεί μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη (Γενικός Διευθυντής), Δημήτρη Πρίφτη (προπονητής), Νίκο Παππά (Τεχνικός Διευθυντής) και Τάκη Τριαντόπουλο (πρόεδρος).
Ανακοίνωση του Φραγκίσκου Αλβέρτη:
“Μόνο περηφάνια, τιμή και αγάπη για την ομάδα. Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά προσωπικοί.
Φραγκίσκος Αλβέρτης, Παναθηναϊκός”.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement