13.4
13:18

Χριστίνα Παπασταμάτη: «98 χρόνια η ΑΕΚ, γράφει ιστορία»

AEK1924.gr team
Χριστίνα Παπασταμάτη: «98 χρόνια η ΑΕΚ, γράφει ιστορία»
Advertisement

Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη, μέσω του aek.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ

Αναλυτικά η δήλωση της:

«13 Απριλίου 1924 – 13 Απριλίου 2022: 98 χρόνια ζωής για τον ένδοξο σύλλογό μας, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Το σύλλογο που ιδρύθηκε για να γίνει η κιβωτός της ιστορίας, των αξιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Η ΑΕΚ στα 98 χρόνια δράσης της ανέδειξε μεγάλους αθλητές, σε όλα τα αθλήματα, οι οποίοι διακρίθηκαν μέσα στα στάδια αλλά και ξεχώρισαν για το ήθος τους και την αφοσίωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες.

Η ομάδα μας ήταν η πρώτη που ξεπέρασε τα σύνορα και έδειξε το δρόμο για υψηλότερους στόχους, όταν έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που πέρασε τα σύνορα για να διδάξει την αλληλεγγύη και την πίστη στα μεγάλα ιδανικά της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Δημοκρατίας.

98 χρόνια η ΑΕΚ γράφει ιστορία στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές μας. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώνει να υπηρετούμε, όπως της αρμόζει, την μεγαλύτερη ιδέα του κόσμου!

Χρόνια πολλά ΑΕΚ!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->