02.4
12:32

Μπουχαλάκης: «Η διακοπή θα παίξει ρόλο, η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα»

AEK1924.gr team
Μπουχαλάκης: «Η διακοπή θα παίξει ρόλο, η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα»
Advertisement

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι θα παίξει ρόλο η διακοπή του παιχνιδιού, ενώ πρόσθεσε ότι η Ένωση έχει πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στη NOVA: Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

: “Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια διακοπή. Δεν είχαμε παιχνίδια πριν και θα παίξει και αυτό τον ρόλο του. Έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με πολλές νίκες και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής. Με τον κόσμο ξανά σε φουλ ρυθμούς δίπλα μας, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ έχει πολύ καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, να κάνουμε το πλάνο μας και να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς“.

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Ρουμανία και τι περιμένει με την Εθνική: “Πάντα ένα γκολ είναι όμορφο, ειδικά αν συνδυάζεται και με νίκη, ήταν και το πρώτο μου με την Εθνική. Κάθε γκολ βοηθάει τον αθλητή να αποδώσει καλύτερα και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσω και με τον Ολυμπιακό να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και γιατί όχι με κάποιο γκολ να προσπαθήσω να βοηθήσω να κερδίσουμε νίκες. Από εκεί και πέρα, η Εθνική είναι σημαντικό κομμάτι για όλους μας, για όλη τη χώρα και εμάς που την εκπροσωπούμε. Ευελπιστώ και από την πλευρά μου να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, για να φτάσουμε την ομάδα στο καλύτερο δυνατό σημείο“.

Για το ότι έγινε αστέρι στο FIFA: “Έχω καιρό να παίξω καιρό, αλλά από ότι ξέρω γι’ αυτούς που παίζουν παίζει σημαντικό βαθμό η κάρτα“.

Για την ανάρτησή του για τους αριθμούς στο ποδόσφαιρο: “Το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει πάει προς τα εκεί. Για μένα θεωρώ ότι είναι διαφορετικό στο να δεις απλά το προφίλ ενός ποδοσφαιριστή και να καταλάβεις από εκεί τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο, από ότι να τον δεις ζωντανά. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια πάσα και να κάνει ένα καταπληκτικό σουτ και να βγει ασίστ, οπότε έχει χάσει λίγο την ουσία ή ασίστ και το γκολ. Αυτή είναι μια προσωπική μου άποψη που την στηρίζω“.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->