Ο Πολωνός χαφ μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στο μπαράζ με την Σουηδία και αποδείχθηκε αμέσως καθοριστικός για την Εθνική Πολωνίας.
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πολωνίας στον αγώνα μπαράζ με την Σουηδία, αλλά μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο ημίχρονο.
Μάλιστα, δεν πέρασαν πολύ ώρα και ο Πολωνός χαφ, κατάφερε να αποδειχθεί καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς μετά από τρία λεπτά κέρδισε το πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι και άνοιξε το σκορ, βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.
Η Πολωνία κατάφερε στο τέλος να επικρατήσει με 2-0 της Σουηδίας και να κλείσει θέση για το Κατάρ, με τον Κριχόβιακ να είναι μέσα στους διακριθέντες της ομάδας του, αφού με δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ και η αρχή για την πρόκριση στο Μουντιάλ.
Δείτε το βίντεο:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement