
Οι Κοριτσάρες της Ένωσης αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό (26/03, 19:00) εκτός έδρας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Μετά τη νίκη επί των Αμαζόνων, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Volley League Γυναικών, όπου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το Σάββατο (26/03, 19:00) στο «Μελίνα Μερκούρη».
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Οι Κιτρινόμαυρες στοχεύουν μόνο στη νίκη, με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, εν όψει των αμφίρροπων αναμετρήσεων των πλέι οφ, θέλοντας να πάνε στις τελευταίες αναμετρήσεις με ανεβασμένη την ψυχολογία.
Ο Κώστας Αρσενιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις αθλήτριές του στη διάθεσή του, επιλέγοντας στην αποστολή τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.