25.3
22:16

Πρώτο δείγμα γραφής θετικό για την Εθνική του Πογέτ

AEK1924.gr team
Πρώτο δείγμα γραφής θετικό για την Εθνική του Πογέτ
Advertisement

Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τη Ρουμανία στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με σκόρερ τον Ανδρέα Μπουχαλάκη

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Ελλάδα, απειλήθηκε μόνο για ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος.

Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε 1-0 εκτός έδρας σε φιλική αναμέτρηση τη Ρουμανία στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με σκόρερ τον Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 39′ της αναμέτρησης ενώ η Ελλάδα είχε πετύχει ένα ακόμη γκολ στο 22′ με τον Γιακουμάκη το οποίο κανείς δεν ξέρει γιατί ακυρώθηκε.

Η Ελλάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, απειλήθηκε μόνο για ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος και ανάγκασε τους Ρουμάνους στο να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους τόσο με το σφύριγμα για την ανάπαυλα όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε αυτό το πρώτο της φιλικό έδειξε κάποια καλά στοιχεία όπως η επιθετική της ανάπτυξη, η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, η πίεση και το συνεχές τρέξιμο των χαφ για να βγουν πρώτοι στη μπάλα αλλά ήταν λογικό να υπάρχουν και κάποια αρνητικά στοιχεία. Όπως κάποια αμυντικά κενά αλλά και το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύτηκε σχεδόν καθόλου τις πολλές στατικές φάσεις που κέρδισε.

Με 4-2-3-1 σε αυτό το πρώτο φιλικό

Ο Πογέτ σε αυτό το πρώτο φιλικό στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας επέλεξε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1 και να έχει στο αρχικό σχήμα τους Ρότα, Μάνταλο και Γιακουμάκη αφήνοντας στον πάγκο τους Λύρατζη, Μπακασέτα και Παυλίδη.

Στην αρχική ενδεκάδα της Ελλάδας βρέθηκε ο Βλαχοδήμος κάτω από τα γκολπόστ, ο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τσιμίκα στο αριστερό και οι Χατζηδιάκος – Μαυροπάνος ήταν οι δύο στόπερ. Οι δύο κεντρικοί μέσοι ήταν οι Σιώπης – Μπουχαλάκης με την τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Λημνιό στα δεξιά, Πέλκα στα αριστερά και τον Μάνταλο πίσω από τον Γιακουμάκη που ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Νίτα, Ράτιου, Κίρκες, Ρους (86′ Ντραγκούσιν), Καμόρα, Μάριν, Μπορντεάνου (75′ Τόσκα), Μιτρίτσα (61′ Ποπέσκου), Τσικαλντάου, Μαξίμ (61′ Ιβάν), Γκ. Πούσκας(61′ Τανάσε).

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης (58′ Μπακασέτας), Πέλκας (81′ Αλεξανδρόπουλος), Μάνταλος (81′ Χατζηγιοβάνης), Λημνιός (58′ Δουβίκας), Γιακουμάκης (71′ Παυλίδης).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->