24.3
22:17

F1: Κοντά στην ανανέωση με Ferrari ο Σάινθ

AEK1924.gr team
F1: Κοντά στην ανανέωση με Ferrari ο Σάινθ

Πολύ κοντά στην ανανέωση με τον Κάρλος Σάινθ βρίσκεται η Ferrari, που θέλει να κρατήσει τον Ισπανό και μετά το τέλος της σεζόν.

Την Κυριακή 20/3 η Ferrari κατάφερε να κάνει το 1-2 στο Grand Prix του Μπαχρέιν με τον Σαρλ Λεκλέρ να παίρνει την πρώτη θέση και από πίσω να ακολουθεί ο συμπαίκτης του Κάρλος Σάινθ.

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συμφωνίας, με τον ίδιο να δηλώνει μετά την κούρσα του Μπαχρέιν: «Νομίζω ότι είμαστε πολύ κοντά».

Το ίδιο δήλωσε και ο διευθυντής της ομάδας Ματία Μπινότο, ο οποίος αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και πως το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Ο Κάρλος Σάινθ βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το 2021, όπου αντικατέστησε -και όπως φαίνεται ήταν άξιος αντικαταστάτης- τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ

Πηγή: Sport-fm.gr
Advertisement