19.3
14:50

Σχεδόν 13.000 ευρώ κοστίζει το μπουφάν που φορούσε ο Πούτιν στο Στάδιο Λουζνίκι

AEK1924.gr team
Σχεδόν 13.000 ευρώ κοστίζει το μπουφάν που φορούσε ο Πούτιν στο Στάδιο Λουζνίκι

Φορώντας μπουφάν και λευκό ζιβάγκο, ο Ρώσος πρόεδρος ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου Λουζνίκι, όπου γιορτάστηκε η προσάρτηση της Κριμαίας – Ειρωνική ανάρτηση του ουκρανικού πρακτορείου

Δεκατέσσερις χιλιάδες δολάρια (σχεδόν 13.000 ευρώ) κοστίζει σύμφωνα με το πρακτορείο NEXTA το πουπουλένιο μπουφάν που φορούσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν στη χθεσινή (Παρασκευή) συναυλία στο Στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας στο πλαίσιο της συναυλίας για την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Φορώντας μπουφάν και λευκό ζιβάγκο, ο Ρώσος πρόεδρος ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου Λουζνίκι, όπου γιορτάστηκε η προσάρτηση της Κριμαίας.

«Σήμερα (σ.σ χθες) σε μια συναυλία προς τιμήν της επετείου της προσάρτησης της Κριμαίας, ο Πούτιν φορώντας ένα πουπουλένιο μπουφάν αξίας 14.000 δολαρίων, είπε στους Ρώσους πώς οι κυρώσεις θα κάνουν τη Ρωσία ισχυρότερη και πώς ο ρωσικός στρατός θα νικήσει τον ναζισμό» ανέφερε ειρωνικά το ουκρανικό πρακτορείο, παραθέτοντας σχετική ιστοσελίδα που πουλά το συγκεκριμένο μπουφάν.

Πηγή: skai.gr

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement