
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται οι Γουόριορς, αφού ο Στεφ Κάρι τραυματίστηκε στο ματς με τους Σέλτικς στο πόδι και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς!
Μπορεί οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Μπόστον Σέλτικς (88-100), όμως το χαμένο ματς έμεινε σε δεύτερη μοίρα, αφού όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον Στεφ Κάρι, ο οποίος σε μια διεκδίκηση της μπάλας στη δεύτερη περίοδο, τραυματίστηκε στο πόδι και έφυγε για τα αποδυτήρια κουτσαίνοντας!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηγέτης των «πολεμιστών» θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική, με σκοπό να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει πάθει και το πόσο θα παραμείνει εκτός δράσης.
Δείτε τον τραυματισμό:
Πηγή: Sport-fm.gr
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE